Ремонти по новия подлез на кръговото в Русе

By 03 Май 2016 Прочетена 2822 пъти 0

Отстраняват дефектите по кръговото кръстовище в Русе.

Вече са изгладени част от неравностите и пукнатините по стените, някои от които бяха съпроводени с разместване на бетонните плочи.

Припомняме, че още в начаолото на януари се разцепи стената пред сградата на полицията. Сега на мястото е направена замазка.

По-късно се напука и една от подпорните стени на подлеза откъм зелената ивица на площад "Оборище", която разделя платната на булевард "Цар Освободител". Цепнатината бе толкова голяма, че се получи разместване от наяколко сантиметра. В момента плочите са изравнени, но пукнатината в горната част не е запълнена. 

Ремонтират се и част от стълбите които излизат на булевард "Липник" от страната на училището по туризъм.

Все още не са взети мерки за пропадането на градинката на площад "Оборище". Там имаме уверението на Общината, че теренът ще бъде насипан с пръст и затревен.

Продължава обаче да тече вода от дуплките на стена на един от подлезите. Когато вали дъжд, водата се процежда през стената и сед стича от шупли в бетона. Там предстои да бъде извършена проверка от екип на проектанта на обекта, за да стане ясно какви са нанесените щети. Едва след това ще се прецени какви мерки ще се вземат за извършване на ремонт.

Припомнчме, че съръженито е в гаранционен период и отстраняването на дефекти е за сметка на фирмата изпълнител.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net