Ресторантьорите в Русе: Ще храним медиците на първа линия докато е необходимо /ВИДЕО/

By 02 Декември 2020 Прочетена 3548 пъти 0

Кампанията "Хапка надежда" в Русе ще продължи докато е необходимо.

Това заяви за Новините на телевизия КИС 13 председателят на местната организация на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите Красимир Иванчев. Засега в инициативата са се включили 15 заведения.

Докато медиците са на първа линия, ние ще бъдем до тях, заяви от своя страна Владислав Велиянов, който е собственик на ресторант и член на Съюза на хотелиерите и ресторантьорите в Русе. Без да се замисли се включва в кампанията "Хапка надежда", която цели да осигури обяд и вечеря за медицинския персонал в COVID отделенията.


В заведението му ще се приготвя храна за медиците в Онкоцентъра всеки ден, докато това е нужно. Освен в КОЦ - Русе, прясно сготвена разнообразна храна ще се доставя всеки ден и в УМБАЛ "Канев" и Белодробната болница.

Красимир Иванчев се надява след 21 декември заведенията да отворят, за да могат да работят по празниците при спазване на противоепидемичните мерки. Според него в условията на COVID-19 все повече ресторантьори ще се ориентират към доставка на храна по домовете и офисите, за да успеят да си задържат персонала.

Вижте подробностите в репортажа.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 02 Декември 2020 21:22
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net