Съдът остави в ареста Виктор, който уби майка си в понеделник

By 23 Февруари 2017 Прочетена 2851 пъти 0

Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ получи обвиненият в убийството на майка си 26-годишен русенец Виктор Андреев.

Русенският окръжен съд реши да го остави за постоянно в ареста след гледането на мярката за неотклонение. Срещу Виктор е повдигнато обвинение за жестоко убийство, извършено по изключително мъчителен начин. 

Припомняме, че 63-годишната Лилия Черкашина бе убита в къщата си на улица "Солун" в Русе на 20 февруари. Трагедията се разиграла около 17:00 часа.

Между жената и малкия й син Виктор, който е наркоман, възникнал скандал. Предполага се, че младият мъж под въздействието на дрогата е взел нож и е намушкал многократно майка си, която починала от раните си. Тялото на Лилия било открито от съпруга й Андрей. Той незабавно позвънил на телефон 112, като съобщил, че подозира сина си в престъплението. След тричасово издирване, 26-годишният русенец бе заловен от полицията в дома на своя приятелка.

Беше му наложена мярка за неотклонение задържане под стража в срок до 72 часа. С днешното решение на Окръжния съд, Виктор остава за посотянно в ареста. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net