Серия от катастрофи на международното шосе в Русе тази сутрин /ВИДЕО/

By 24 Февруари 2021 Прочетена 2487 пъти 0

Верижна катастрофа стана тази сутрин на булевард "България" в Русе. За щастие при инцидента няма пострадали, но са нанесени материални щети.

Пътно-транспортното произшествие е вторият от поредица инциденти на различни места по международното шосе тази сутрин. По информация от Областната дирекция на МВР в рамките на 20 минути – между 7:32 и 7:52 са подадени сигнали за три ПТП-та по отсечката с участието на 8 автомобила.

До верижната катастрофа, при която са се ударили 5 леки коли, се стигнало след като "Ситроен" спира заради колоната от автомобили образувана след първия инцидент. В този момент последователно един зад друг се удрят още 4 коли, като най-сериозни щети са нанесени по последния автомобил, който е със смачката предница. Водачът е пострадал леко, след като си ударил главата в предното стъкло.


Според пътните полицаи причината за катастрофите е движение с несъобразена скорост, неспазване на дистанция и подценяване от страна на водачите на пътните и атмосферните условия.

Заради инцидентите се наложи полицията временно да регулира движението по натоварения булевард, което създаде известни затруднения за водачите.

Вижте кадри от инцидентите във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 24 Февруари 2021 15:26
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net