fbpx

Шест телефонни измами са извършени в област Русе през ноември

By 29 Ноември 2018 Прочетена 976 пъти 0
От полицията са в контакт с банковите офиси, тъй като повечето телефонни измами са свързани с теглене на пари От полицията са в контакт с банковите офиси, тъй като повечето телефонни измами са свързани с теглене на пари КИС 13

Шест телефонни измами са извършени в област Русе през ноември.

Жертвите са възрастни хора, които в повечето случаи са принудени да теглят пари. От полицията са категорични, че тези престъпления могат да бъдат предотвратени, ако банковите служители са по-активни и се обаждат дори, когато клиентите не се държат съмнително.

От полицията са в контакт с банковите офиси, тъй като повечето телефонни измами са свързани с теглене на пари. Много рядко обаче служителите там се обаждат за неестествено поведение на техен клиент. Освен това телефонните измамници обработвали своите жертви, така че да не бъдят съмнение у банковите служители.

От Областната дирекция на МВР в Русе призовават при вида на възрастен човек, който тегли голяма сума пари, банковите служители веднага да се обаждат превантивно на полицията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 29 Ноември 2018 19:36
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.