Тежка катастрофа край Сандрово отне живот

By 05 Септември 2018 Прочетена 4417 пъти 0
Мъж загина, а двама души са тежко ранени при катастрофа между два автомобила миналата вечер по пътя Русе - Силистра Мъж загина, а двама души са тежко ранени при катастрофа между два автомобила миналата вечер по пътя Русе - Силистра КИС 13

Мъж загина, а двама души са тежко ранени при катастрофа между два автомобила миналата вечер по пътя Русе - Силистра, в участъка между село Сандрово и град Сливо поле.

Сигнал за инцидента е постъпил на тел. 112 в 20:42 часа. Към местопроизшествието са изпратени екипи на полицията и пожарната от Русе и Сливо поле, както и дежурна оперативна група от ОДМВР – Русе за извършване на оглед и изясняване на инцидента.

Служителите са установили, че ПТП-то е станало в района на километър 12+000, на пътя II-21 /Русе-Силистра/, на суха пътна настилка, на прав участък с две ленти за движение. Според първоначалните данни лек автомобил "БМВ" с разградска регистрация, с 19-годишен водач, движещ се към Сливо поле се блъска в движещ се в посока Русе друг лек автомобил "БМВ" с русенска регистрация, управляван от 24-годишен мъж.

При удара разградската кола се разцепва на две части, като предната й част се подпалва. Лекият автомобил с русенска регистрация е напуснала пътното платно вдясно и се е блъснала в крайпътно дърво. В резултат на място е починал 24-годишният водач. Возещата се отпред вдясно пътничка /18-годишна/ в същия автомобил е тежко пострадала. Тя е отведена и настанена в интензивното отделение на русенската болница с фрактури, кръвоизливи и множество натъртвания, с опасност за живота.  Другият водач също е настанен в интензивното отделение на медицинското заведение с фрактури на крака и таз, множество натъртвания и охлузвания по цялото тяло, без опасност за живота.

Обстоятелствата и причините за възникване на произшествието са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 05 Септември 2018 12:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net