Въпреки възраженията, новата транспортна схема на Русе "мина" през Общинския съвет

By 19 Септември 2019 Прочетена 1378 пъти 0
След повече от 2 часa дебати, предложената схема бе приета с 37 гласа "За", 1 "Против" и 6 "Въздържал се" След повече от 2 часa дебати, предложената схема бе приета с 37 гласа "За", 1 "Против" и 6 "Въздържал се" снимка: КИС 13

Утвърдиха новата транспортна схема на Община Русе.

Това стана на днешното заседание на Общинския съвет. След повече от 2 часa дебати, предложената схема бе приета с 37 гласа "За", 1 "Против" и 6 "Въздържал се".

Действащата транспортна схема на Русе е отпреди 35 години, обяви в защита на решението заместник-кметът Страхил Карапчански. От представянето на проекта стана ясно, че тя е съобразена и с потребносите на хората от малките населени места в общината.

Според общинския съветник Александър Неделчев от БСП обаче, би трябвало да се изготви програма, с която русенци да се ориентират в новата транспортна схема. Подробните мотиви на социалистите може да видите тук.

Новата транспртна схема влиза в сила от момента на сключване на новите договори за възлагане на услугата обществен превоз.

Вижте подробности във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 19 Септември 2019 16:53
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.