fbpx

Община Сливо поле предостави на полицейското управление в града компютърна техника

By 03 Декември 2021 Прочетена 1120 пъти 0
Община Сливо поле предостави на полицейското управление в града компютърна техника Община Сливо поле предостави на полицейското управление в града компютърна техника КИС 13

Районното управление на полицията в Сливо поле получи от Общината компютърна и копирна техника, средствата за която са осигурени от общината по линия на постановлението на Министерския съвет за подпомагане нуждите на дейностите по направление сигурност.

Новите придобивки бяха връчени вчера на директора на ОДМВР – Русе старши комисар Мирослав Дамянов от кмета на Община Сливо поле Валентин Атанасов. Присъстваха още заместник-кметът на общината Михаил Чиликов, заместник-директорът на ОДМВР – Русе комисар Явор Димитров и началникът на Районното управление в Сливо поле главен инспектор Калоян Костов.

РЕКЛАМА


Компютърните и копирни устройства – 10 лаптопа и принтери се предоставят за нуждите на служителите от "Териториална полиция", които обслужват гражданите във всички населени места в региона на компетентност на РУ – Сливо поле. С новите устройства ще бъде значително улеснена тяхната работа по опазване на обществения ред и сигурността на хората. 

Изключително доброто взаимодействие между Община Сливо поле и ОДМВР – Русе, в частност РУ – Сливо поле, по отношение на дейностите по линия сигурност, е традиционно и се базира на приемственост.

За това свидетелства и реализирането на този проект, тъй като разговорите за подобряването на техническата осигуреност на полицейските служители и оборудването с тези устройства са започнали през първото тримесечие на тази година, още при предишните ръководства на дирекцията и районното управление.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 03 Декември 2021 11:34
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net