Пожар в село Юделник отне човешки живот

By 07 Февруари 2023 Прочетена 1185 пъти 0
Пожар в село Юделник отне човешки живот Пожар в село Юделник отне човешки живот КИС 13

91-годишен мъж е открит мъртъв при пожар в с. Юделник.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР в Русе

Инцидентът се е случил през вчерашния ден, като сигнала за възникал пожар и открит починал мъж в пристройка на къща, намираща се в с. Юделник, е постъпил във Второ районно управление в 19:26 часа.  

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Изпратените на място служители на РУ - Сливо поле са установили на адреса сина на починалия, който разказал, че по-рано е отишъл в имота на баща си и е видял дим от пристройката. След като счупил един от прозорците, помещението се е възпламенило, но той влязъл вътре и намерил баща си паднал на пода в стаята. После с помощта на своя син са успели да го извадят от къщата и да сигнализират на 112. Пристигналият екип на ЦСМП е констатирал смъртта на 91-годишния мъж.

По гасенето на пожара са работили служители от РСПБЗН - Сливо поле и Втора РСПБЗН с три противопожарни автомобила. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията, като при първоначалните действия не са установени данни за умишлен палеж.

Причините за инцидента и за смъртта на мъжа се изясняват. Образувано досъдебно производство по описа на РУ – Сливо поле.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 07 Февруари 2023 17:04
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net