Областната дирекция на МВР в Търговище също има нов директор

By 04 Юни 2021 Прочетена 3939 пъти 0
На поста застава ст. комисар Мариян Михайлов, досегашен заместник-директор /най-вдясно на снимката/ На поста застава ст. комисар Мариян Михайлов, досегашен заместник-директор /най-вдясно на снимката/ снимка: ОДМВР - Търговище

Със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков за директор на ОДМВР - Търговище за срок до 1 година е временно преназначен ст. комисар Мариян Михайлов, досегашен заместник-директор и началник отдел "Криминална полиция" на областната дирекция.

Днес той бе представен пред ръководния състав на дирекцията от заместник-министър Венцислав Катинов. Досегашният директор на Областната дирекция е преназначен на друга длъжност в системата на МВР.

Ст. комисар Мариян Михайлов има 30-годишен стаж в системата на МВР. Завършил е висшето си образование във ВНВУ "Васил Левски" гр. Велико Търново  със специалност "Икономика, организация и планиране на вътрешната търговия".


Започва работа в системата като оперативен работник по криминална линия в РПУ-Разград, последователно заема длъжностите началник на сектор "Криминална полиция" в Районното управление на полицията в Разград и началник на Районното управление на полицията в Разград.

От 21 юни 2016 до този момент той бе заместник-директор в ОДМВР- Търговище.

Припомняме, че по-рано днес бяха обявени и новите директори на Дирекциите в Русе и Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 04 Юни 2021 17:51
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net