ВИДЕО: Община Търговище подема инициатива, посветена на олимпийската медалистка Антоанета Костадинова

By 26 Юли 2021 Прочетена 1139 пъти 0

Община Търговище събира видеопоздрави, рисунки и други произведения, посветени на олимпийската медалистка Антоанета Костадинова и нейния треньор Христо Маринов.

Материалите могат да се изпращат в срок до 1 август, по имейл или като лично съобщение на фейсбук страницата на администрацията. 

Община Търговище обявява инициатива в чест на спечеления от Антоанета Костадинова сребърен медал от Олимпийските игри в Токио на 10 метра въздушен пистолет. Всеки, който желае може да се включи в инициативата като изпрати видеопоздрав, рисунка или други произведения, посветени на олимпийската медалистка и нейния треньор Христо Маринов.


Материалите могат да се изпращат в срок до 1 август включително, по имейл или като лично съобщение на фейсбук страницата на администрацията. Всички материали ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на Общината, както и излъчвани на видеостената на площад "Свобода".

Те ще бъдат предадени и на Антоанета Костадинова и Христо Маринов, след завръщането им в България. Подробности за официалното посрещане в Търговище ще бъдат обявени в края на тази седмица.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Понеделник, 26 Юли 2021 16:52
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net