Полицията в Търговище разследва две крупни кражби

By 09 Декември 2020 Прочетена 1953 пъти 0
Полицията в Търговище разследва две крупни кражби Полицията в Търговище разследва две крупни кражби снимка: КИС 13

На 8 декември за времето от 10:00 часа до 12:00 часа в Търговище неизвестен извършител е извършил кражба на оставена без надзор в магазин за продажба на обувки дамска раница.

В намиращи се в нея лични документи, връзка с ключове, ключ за лек автомобил, сумата от 1000 лв. и дебитна карта – собственост на 39-годишна жена от града.

Впоследствие с дебитната карта са осъществени нерегламентирани тегления на сумата от 200 лв. от банкомат. По случая е образувано досъдебно производство по чл. 249, ал.1 от Наказателния кодекс по описа на Районното управление на полицията в Търговище.


От МВР отново апелират към гражданите да не съхраняват дебитни или кредитни карти заедно с пин-кода за тях, защото не са изолирани случаите в случай на изгубването или кражбата им от това обстоятелство да се възползват недобросъвестни хора.

В Районното управление в Търговище разследват и домова кражба от същия ден. 

За времето от 07:00 до 10:00 часа в град Търговище неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата в частен дом – собственост на 37-годишна жена, откъдето извършил кражба на златни накити – два златни пръстена и златен синджир с общо тегло около 18 грама.

По случая е образувано досъдебно производство по чл. 194 от Наказателния кодекс по описа на Районно управление в Търговище.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 09 Декември 2020 11:20
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net