Увеличават капацитета на Центъра за обществена подкрепа в Търговище

By 30 Август 2018 Прочетена 2621 пъти 0
Предложението за увеличение е в съответствие със Стратегията за развитие на социалните услуги до 2020 година на Община Търговище Предложението за увеличение е в съответствие със Стратегията за развитие на социалните услуги до 2020 година на Община Търговище КИС 13

От 70 на 100 места се увеличава капацитетът на Центъра за обществена подкрепа в Търговище от 1 януари следващата година.

Това решиха днес общинските съветници на редовното заседание на местния парламент, което телевизия КИС 13 излъчи НА ЖИВО.

Предложението за увеличение е в съответствие със Стратегията за развитие на социалните услуги до 2020 година на Община Търговище.

Съгласно заложените дейности и срокове, ремонтът на Центъра за обществена подкрепа ще бъде завършен до края на годината.  70-те места, с които разполага в момента са  недостатъчни и затова се налага да бъдат увеличени с 30.

Решението на Общинския съвет в Търговище за промяна на капацитета на центъра ще бъде представено пред Регионална дирекция "Социално подпомагане" за изготвяне на предложение до изпълнителния директор на агенцията.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net