Жестоко убийство в Търговищко, пребиха до смърт мъж от село Подгорица /ВИДЕО/

By 25 Март 2021 Прочетена 5825 пъти 0

Окръжна прокуратура – Търговище повдигна обвинение за убийство, извършено по особено мъчителен за жертвата начин и с особена жестокост.

Става въпрос за случай от вечерта на 23 март 2021 година, информираха окръжният прокурор на Търговище Диляна Стоянова и директора на Областната дирекция на МВР ст. комисар Николай Ненков.

Жертва е 51-годишен мъж от село Подгорица, който е бил на гости в село Ралица. В къщата на домакините пристигнали двама непълнолетни (на 15 и 16 години). Те започнали да нанасят побой над мъжа. Малко по-късно към трях се присъединили и другите двама обвиняеми (на 26 и 50 години).


Вследствие на побоя жертвата е починала. 
Четиримата извършители натоварили жертвата в автомобил и потеглили в неизвестна посока. На следващия ден тялото на 51-годишният мъж било намерено извън селото.

Към момента обвиняемите са задържани за срок до 72 часа и предстои внасяне в съда на искане за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо тях - "Задържане под стража".

Работата по разследването продължава, изясняват се мотивите за извършване на жестокото убийство, както и детайлите около случая.

Досъдебното производство е преобразувано в следствено дело поради факта, че двама от извършителите не са навършили пълнолетие.

Вижте повече във видеото.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 25 Март 2021 15:45
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net