Административен съд - Русе отново отмени решението на ОбС - Ветово за бюджет 2016

By 29 Ноември 2018 Прочетена 1287 пъти 0
Решението подлежи на касационно обжалване пред ВАС в 14-дневен срок Решението подлежи на касационно обжалване пред ВАС в 14-дневен срок снимка: КИС 13

Административеният съд в Русе отмени за втори път решението на Oбщински съвет – Ветово, с което е приет бюджетът на Oбщината за 2016 година.

Припомняме, че казусът бе предмет на съдебен спор през 2016 година, но след обжалване на съдебния акт и отмяната му от Върховния административен съд делото бе върнато за ново разглеждане от друг състав на съда със задължителни указания по приложението на процесуалния закон.

В хода на производството, съобразявайки посочените от жалбоподателя основания, изразените становища на страните и събраните по делото доказателства, съдът приема, че оспореният акт е издаден от компетентен орган, но при съществени нарушения на административнопроизводствените правила и липса на мотиви.

Решението подлежи на касационно обжалване пред Върховния административен съд в 14-дневен срок от съобщаването му на страните.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 29 Ноември 2018 19:25
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.