С протестно хоро Общински съвет - Ветово блокира за кратко пътя Русе - Варна

By 31 Октомври 2018 Прочетена 1753 пъти 0
По този начин те отново изразиха недоволството си от лошото състояние на републиканските пътища в общината По този начин те отново изразиха недоволството си от лошото състояние на републиканските пътища в общината КИС 13

С протесно хоро общински съветници във Ветово блокираха за кратко движението по пътя Русе - Варна.

По този начин те отново изразиха недоволството си от липсата на мерки срещу лошото състояние на републиканските пътища в общината. След като в края на септември заседанието на местния парламент се състоя на разбития път за Глоджево, днес това стана на шосето за Разград, на отбивката за село Писанец.

Докато течеше подготовката за сесията и от полицията отбиваха движението към Писанец по обходен маршрут, председателят на Общинския съвет във Ветово д-р Мехмед Мехмед обясни защо протестират въпреки, че са започнали кърпежи по пътя Ветово – Глоджево, каквото беше искането на предходното протестно заседание. Друг път с разбити участъци, за който общинските съветници настояват да се отремонтира е Червена вода – Семерджиево – Ветово – Сеново.

Миналата седмица е проведена среща в Областно пътно управление откъдето има отговор, че се предвижда основен ремонт на част от републиканската мрежа в община Ветово. Тъй като общинските съветници във Ветово не са удовлетворени от липсата на конкретика в отговора на Областно пътно управление за предстоящите основни ремонти без да са посочени срокове за изпълнение, те са готови да продължат протестите със затварянето на републикански пътища на територията на общината.

След като откри заседанието на местния парламент на кръстовището при първия разклон за Писанец, председателят на Общинския съвет поведе протестно хоро с което за кратко бе затворен главния път Русе - Разград.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 31 Октомври 2018 15:10
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

www.kiss13.net
Kiss13.net използва бисквитки (cookies), за да подобри работата си. Посещавайки този сайт Вие се съгласявате с използването им.