Гласуването на новата структура на общинската администрация в Русе се отлага за януари

By 21 Декември 2023 Прочетена 731 пъти 0
Гласуването на новата структура на общинската администрация в Русе се отлага за януари Гласуването на новата структура на общинската администрация в Русе се отлага за януари снимка: Община Русе

Отложиха гласуването на новата структура на общинската администрация в Русе за януари.

Точката от дневния ред на днешното заседание на Общинския съвет, с която трябваше да бъде подложена на обсъждане и гласуване новата структура и общата численост на общинската администрация, беше оттеглена. Това стана по предложение на вносителя – кметът на община Русе Пенчо Милков.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

"Вземайки предвид аргументите и мненията, които изложиха общинските съветници и гражданите на Русе, оттеглям предложението си за одобряване на нова структура на общинската администрация, за да можем да прецизираме оптимално нейната дейност", заяви кметът.

Целта на подаденото към Общинския съвет предложение за нова структура на администрацията е с промените да се оптимизират и реорганизират работните процеси, както и да се засили оперативният контрол при запазване числеността на персонала.

Евентуалните промени, които ще бъдат направени, ще се гласуват от общинските съветници на 25 януари, когато е и следващото заседание на местния парламент.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net