Изгонен от нощен клуб мъж в Русе нападна полицай

By 28 Февруари 2023 Прочетена 3758 пъти 0
Изгонен от нощен клуб мъж в Русе нападна полицай Изгонен от нощен клуб мъж в Русе нападна полицай снимка: КИС 13

Досъдебно производство за хулиганство е образувано в Първо районно управление - Русе.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР.

На 26 февруари около 01:20 часа в Първо районно управление се е явил 29-годишен мъж, който е заявил, че същата вечер е бил изгонен от нощен клуб в центъра на Русе, след което не е бил допуснат обратно, за да прибере личните си вещи, останали в заведението.

Мъжът е придружен от полицейски служители до въпросното заведение, където обаче е започнал да се държи грубо с униформените, отказвайки да им съдейства за изясняване на случая, отправяйки им обидни и нецензурни реплики, както и закани за уволнение.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Освен това при опит да бъде изведен от служебния автомобил той си позволил да нападне единия от полицаите, като му нанесъл удар в гърдите и ритник в областта на корема, скъсал и части от униформата му.  

Междувременно от охраната на заведението обяснили, че клиентът е бил помолен да напусне обекта, тъй като се държал непристойно, хвърлял е кубчета лед по служители от персонала и е скъсал златен ланец на един от тях.

29-годишният е бил задържан и отведен в Първо РУ за документиране на случилото се, като там е продължил да се държи по същия начини към полицаите. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал.2 вр. ал.1 от Наказателния кодекс, уведомен е дежурен прокурор.

Работата продължава.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net