Нападнаха русенец в кв. "Чародейка", последва и преследване с автомобили

By 29 Септември 2023 Прочетена 2954 пъти 0
Нападнаха русенец в кв. "Чародейка", последва и преследване с автомобили Нападнаха русенец в кв. "Чародейка", последва и преследване с автомобили снимка: КИС 13

Бързо производство е образувано срещу двама мъже, след сигнал за извършено от тях нападение на русенец и преследване с автомобили. 

За случая съобщава Областната дирекция на МВР в Русе.

Сигнал в полицията е подал потърпевшия, който е заявил, че на 28 септември около 11:45 часа е бил нападнат от двама мъже на 50 и 54 г., братя на бившата му съпруга.

Мъжът разказал, че първо му отправили псувни, обиди и заплахи, след което нанесли удари по автомобила му, паркиран пред офис на куриерска фирма в кв. "Чародейка" в гр. Русе.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Той силно се изплашил от поведението на двамата, качил се в колата си и потеглил в посока кв. "Дружба", а те го последвали с техните коли.

На кръстовището на печатни платки единият му сякъл пътя с автомобила си отпред, а другата кола отзад, но потърпевшия успял да избегне сблъсък и се измъкнал.

Насочил се към ул. "Зорница", от там към кооперативния пазар и двама продължили да го следват, като на жп рампата преследването приключило.

След това той отишъл да сигнализира в полицията.

Сигналът е документиран, лицата посочени в сигнала са установени и срещу тях е започнато бързо производство за престъпление по чл. 325, ал. 2 от Наказателния кодекс.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Петък, 29 Септември 2023 14:20
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net