Заради Деня на национален траур се отменя официалното откриване на Есенния панаир в Разград

By 07 Септември 2023 Прочетена 921 пъти 0
Заради Деня на национален траур се отменя официалното откриване на Есенния панаир в Разград Заради Деня на национален траур се отменя официалното откриване на Есенния панаир в Разград снимка: КИС 13

Официалното откриване на Есенния панаир в Разград се отменя.

Във връзка с обявения от Министерски съвет Ден на национален траур за жертвите, загинали при наводненията в община Царево на 5 септември 2023 г., Община Разград отменя официалното откриване на 30-ия Традиционен есенен панаир, което бе насрочено за 19,00 ч. на 8 септември.

Самото изложение на над 100 фирми, които предлагат различни стоки по алеите на Градския парк, обаче ще започне от предварително обявения ден без официалната церемония и концерт.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Община Разград призовава представителите на фирмите-участници в изложението и атракционите да се съобразят с обявения Ден на национален траур и да не пускат неподходяща и силна музика.

Във връзка с промяната в програмата Панаирът се удължава с още един ден – 16 септември.

Предвиденият за 8 септември концерт на "Гласът на България 2021" Петя Панева ще се проведе на 13 септември от 19:00 часа, когато по предварителната програма ще има и концерт на Капански  ансамбъл и Калоян Димитров-BALLAN.

В Деня на траур Община Разград ще спусне наполовина националните знамена пред общински сгради, като апелира и гражданите по подобаващ начин да отдадат почит на жертвите на наводнението в Царево.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 07 Септември 2023 18:12
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net