17-годишната русенка Мира Симеонова отива на Мис Вселена

By 18 Септември 2017 Прочетена 2414 пъти 0

Русенка спечели титлата Мис Вселена България на национален конкурс, който се проведе в София.

Това е 17-годишната Мира Симеонова, която е и носителка на титлата Мис Русе за миналата година. Тя ще защитава честта на България в САЩ по време на тазгодишното издание на престижния конкурс Мис Вселена.

Националният финал на конкурса Мис Свят и Мис Вселена премина в три тура. Първата поява на 16-те претендентки беше в уникални български носии. Вторият тур, традиционно, бе с бански костюми, а в третия момичетата блеснаха в красиви официални рокли.

Новата Мис Свят България е Вероника Стефанова от град Земен. Тя е носител на титли от редица конкурси, в това число "Мис Туризъм Европа" и "Мис Автомобилизъм 2014".

Конкурсите Мис Свят и Мис Вселена България се проведоха пред камерите на телевизия КИС 13, която осъществи телевизионната реализация.

Победителките бяха избрани от авторитетно жури с председател проф. Любомир Стойков. Един от органозаторите беше и единствената българка дефилирала и на двата конкурса – Венета Кръстева.

На церемонията бяха короновани още три красавици Мис модел на света, Мис гранд интернешънъл и Мис седем континента. Те ще представят България на световните конкурси в Китай, Виетнам и Турция.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net