Дирекция "Контрол по срочността на документооборота, канцелария и комуникации“ в Община Русе има нов директор

By 10 Април 2024 Прочетена 331 пъти 0
Георги Стоилов е роден в Русе и е завършил средното си образование в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Пеньо Пенев". Георги Стоилов е роден в Русе и е завършил средното си образование в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Пеньо Пенев". Снимка: Община Русе

Георги Стоилов бе назначен на длъжността директор на дирекция "Контрол по срочността на документооборота, канцелария и комуникации" в Община Русе. До началото на годината той изпълняваше длъжността заместник главен инженер във ВиК – Варна.

Георги Стоилов е роден в Русе и е завършил средното си образование в Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия "Пеньо Пенев". Той е възпитаник на Русенския университет, където придобива бакалавърска степен с професионална квалификация "Машинен инженер" и магистърска степен с квалификация "Инженер топло и газоснабдяване".

Своята професионална кариера започва като строителен техник в Русе, след което работи като специалист ВиК мрежи и съоръжения в местното водоразпределително дружество. Бил е ръководител в Областна дирекция на Държавен фонд "Земеделие" в града.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

В периода 2017 – 2021 г. Георги Стоилов е народен представител в 44-ото Народно събрание от 19 МИР – Русе. Опит в общинската администрация натрупва като директор дирекция "Инфраструктура, строителен и инвеститорски контрол".

Със своя богат професионален опит Георги Стоилов ще допринесе за осъществяването на информационната политика и публичното представяне на дейността на общинската администрация.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net