Дирекция "Социални и здравни дейности" в Община Русе има нов директор

By 02 Април 2024 Прочетена 628 пъти 0
До края на месец март т.г. Милена Влахова заемаше поста директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане До края на месец март т.г. Милена Влахова заемаше поста директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане снимка: Община Русе

Милена Влахова е новият директор на дирекция "Социални и здравни дейности" в Община Русе.

До края на месец март т.г. тя заемаше поста директор на Регионалната дирекция за социално подпомагане.

Милена Влахова има медицинско образование и първите шест години от трудовия ѝ стаж са в сферата на здравеопазването. Възпитаник е на Бургаския свободен университет с магистратура "Социални дейности".

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


От 2002 до 2004 г. работи като началник на отдел "Закрила на детето" към дирекция "Социално подпомагане" – Поморие. В годините преди това е заемала длъжностите социален работник в областта на социалните услуги и социален педагог в институция за деца и младежи с умствена изостаналост.

От 2006 до 2010 г. е главен експерт и социален работник в отдел "Закрила на детето" към дирекция "Социално подпомагане" – Русе. След този период започва работа в Сдружение "Еквилибриум", където до 2018 г. заема последователно длъжностите ръководител на Центъра за обществена подкрепа и директор на Комплекса за социални услуги за деца и семейства. Участвала е като консултант, супервизор и обучител в националните проекти, свързани с деинституционализацията на децата, развитие на приемната грижа и иновативни социални услуги.

От средата на 2018 г. е назначена за директор на Регионална дирекция за социално подпомагане – Русе.

Милена Влахова притежава дълъг опит, професионален капацитет и мотивация да ръководи успешно дирекция "Социални и здравни дейности" в Община Русе.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net