Изскочили на платното крави предизвикаха катастрофа на пътя Русе - Разград

By 07 Септември 2016 Прочетена 2572 пъти 0

Изскочили на платното крави предизвикаха тежка катастрофа на пътя Русе – Разград късно снощи. Инцидентът е станал малко преди разклона за село Бъзън.

Лек автомобил „Рено“, в който пътували възрастно семейство и 9-годишният им внук, се движил към Русе. Изведнъж на пътя излезли две крави. Шофьорът не успял да избегне удара и връхлетял върху едно от животните. Колата обаче се отклонила вляво и блъснала и другата крава. Животните загинали на място.

В резултат на удара, са нанесени значителни щети по автомобила. Първо на помощ се притекли други шофьори, които станали свидетели на инцидента. Тъй като мъжът, жената и внукът им изпаднали в стрес от преживяното, се наложило да извикат линейка. За щастие всички се разминали само с уплаха.

Най-вероятно заради по-високия автомобил, предницата е поела удара и изхвърлила настрани животните. Именно това е спасило възрастните хора и внука им от по-сериозни наранявания.

Междувременно от полицията са започнали издирване на собственика на кравите. Изясняват се причините, поради които животните са се разхождали свободно по пътя. 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net