Нов магазин ще предлага в Русе директен внос на висококачествени турски стоки на ниски цени

By 27 Февруари 2023 Прочетена 22156 пъти 0
Вече няма да е нужно да пътувате до пазарите в Турция, защото Турция пристига в град Русе Вече няма да е нужно да пътувате до пазарите в Турция, защото Турция пристига в град Русе

На 6 март в Русе ще бъде открит обект от веригата за внос на турски стоки - "Ел Еф Маркет".

"Ел Еф Маркет 2" ще предлага за своите клиенти най-висококачествени стоки на много ниски цени.

Вече няма да е нужно да пътувате до пазарите в Турция, защото Турция пристига в град Русе!

Зареденият магазин е готов да посрещне посетителите си в крайдунавския град в блок "Воден" (квартал "Възраждане") и ще работи без почивен ден. Подребдата му е замислена максимално практично за своите клиенти.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Сред стоките, които ще може да намерите в магазина, са перилни и почистващи препарати, хранителни стоки, растителни мазнини (зехтин и олио), млечни продукти (сирена и кашкавали), сладкарски изделия, консвери, безалкохолни и др.

Целта на "Ел Еф Маркет 2" е да гарантира най-високото качество на много по-ниски цени от това, което ще срещнете в другите магазини.

Освен това, "Ел Еф Маркет 2" ще ви даде възможност да избирате от широка гама качествено турско кафе, подбрано за хората, държащи началото на деня им да започва с наситен аромат.

Любезните собственици на "Ел Еф Маркет 2" правят всичко с търпение, любов, упорит труд, професионализъм. Те канят всеки ценител на качествената храна да ги посети, гарантирайки, че никой няма да остане разочарован.

"Ел Еф Маркет 2" отваря вратите си за клиенти на 6 март, като работното му време е от 08:00 до 20:00 часа, без почивен ден.

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(4 votes)
Последно променена в Понеделник, 27 Февруари 2023 20:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net