Последни дни снегоскладиране в Русе

By 17 Февруари 2017 Прочетена 1608 пъти 0

Почти месец след последния голям снеговалеж в Русе, някои подходи за пешеходците между двете платна на булевард "Скобелев" все още си стоят до голяма степен неразринати.

Това стеснява пътеката и при струпване на хора от двете страни, едните трябва да изчакват на пътното платно. Хората могат да минават само между колчетата на пешеходната пътека, тъй като от двете им страни има преспи от сняг, които пречат да се използва цялата ширина на подхода.

Според русенци, в момента се разчита главно на слънцето да стопи снега. То обаче трябва много да се потруди, за да се стопят огромните камари с лед, избутани при снегопочистването на места, като този остров на улица "Муткурова" на кръстовището с булевард Скобелев. Хората в района дори питали служители на фирмата по снегопочистване, защо изтикват снега там, на което получили потресаващ отговор.

За щастие на русенци, прогнозата за следващата седмица предвещава слънце и много високи температури, което може би ще намали обема на складирания сняг по улиците и тротоарите в града

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net