Представиха Георги Кръстев като областен координатор на ГЕРБ - Русе

By 02 Юни 2021 Прочетена 2472 пъти 0
Представиха Георги Кръстев като областен координатор на ГЕРБ - Русе Представиха Георги Кръстев като областен координатор на ГЕРБ - Русе снимка: ГЕРБ - Русе

Георги Кръстев бе представен официално като областен координатор на ГЕРБ - Русе снощи.

Това се случи в присъствието на Деница Сачева – член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и на досегашния областен координатор на партията в Русе Пламен Нунев. С членове на ГЕРБ в дунавския град се срещнаха още Красен Кралев, Алисе Муртезова и Десислава Атанасова.

Това е голяма отговорност, която осъзнавам. Благодаря на Изпълнителната комисия и на господин Нунев, за мен той е човек с безценен опит.

заяви Георги Кръстев по време на срещата


Новият областен координатор на ГЕРБ в Русе се обърна към присъстващите с призив за обединение и позитивна кампания. Георги Кръстев благодари на Бойко Борисов за огромното доверие, което му се гласува.

Пред членовете на ГЕРБ досегашният областен координатор Пламен Нунев припомни, че след загубите на парламентарните и на местните избори в Русе е взел решение да се оттегли от поста областен координатор на партията.

Хора с бели коси като нас трябва да направят крачка назад и да дадат път на млади хора, какъвто е новият областен координатор Георги Кръстев. Съветът ми към него е да се учи от хората с опит и да бъде екипен играч.

заяви Пламен Нунев


Той благодари на всички, с които е работил от началото на 2006 година до момента, както и за безрезервната подкрепа, която е усещал през годините.

По думите на Деница Сачева, срещу ГЕРБ има сериозен фронт и се води безпрецедентна компроматна война.

Чрез широко обединение от хора, които гледат в една посока, ще се представим сериозно на следващите парламентарни избори. Всички заедно ще направим ГЕРБ по-силен. Това е голямата ни кауза и надежда за над 800 000 българи, за да може партията отново да бъде първа политическа сила и да излъчи стабилно управление.

каза още тя

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Сряда, 02 Юни 2021 09:38
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net