Ремонтни дейности затварят жп прелеза в кв. "Долапите" в Русе на 11 май

By 09 Май 2023 Прочетена 462 пъти 0
Ремонтни дейности затварят жп прелеза в кв. "Долапите" в Русе на 11 май Ремонтни дейности затварят жп прелеза в кв. "Долапите" в Русе на 11 май снимка: Община Русе

Жп прелеза в кв. "Долапите" ще бъде затворен на 11 май за ремонтни дейности.

На 11 май (четвъртък) за времето от 8 до 16 часа ще бъде затворен за движение на всички МПС железопътен прелез на км 16+286 в междугарието Русе – Долапите по 4-та жп линия, във връзка с необходимостта от извършване на ремонт на железния път.

В посочените часове ще бъде затворен път № IV 20006  от Русе за кв. "Долапите" в участъка от  Гл. път I-5 до кръстовището на ул. "Стремление" и ул. "Несебър" в кв. "Долапите". Движението от и за кв. "Долапите" ще се осъществява през кв. "Средна кула".

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Маршрутът на автобусна линия № 6 се променя за времето на ремонта, както следва: Дом на културата – Метро – пътен възел "Охлюва" – ул. "Св. Димитър Басарбовски" – път за кв. "Средна Кула" – кв. "Средна кула" – кв. "Долапите" (обръщалото). Началните часове на тръгване от крайните пунктове се запазват.

Призовават се водачите на МПС да спазват поставената пътна сигнализация за недопускане на задръствания и пътни инциденти.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 09 Май 2023 18:28
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net