Зов за помощ: Малкият Теодор от Русе се нуждае от нашата подкрепа!

By 11 Април 2024 Прочетена 990 пъти 0
Зов за помощ: Малкият Теодор от Русе се нуждае от нашата подкрепа! Зов за помощ: Малкият Теодор от Русе се нуждае от нашата подкрепа! снимка: КИС 13

6-годишно дете от Русе спешно се нуждае от средства за операции в Турция.

Тео страда от множество заболявания - роден е с детска церебрална парализа, епилепсия и вътрешна хидроцефалия. При последните изследвания, които родителите му правят, става ясно, че детето страда и от синдром на Емануел.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Семейството му е получило оферти за операции в южната ни съседка - две интервенции на бедрата и таза, и една на слабините. Сумата от над 45 000 лева обаче е непосилна за близките му.

Мили хора, помогнете на малкото ни съкровище Теодор, дайте шанс на нашия 6-годишен син за равноправен живот. Знаем, че има много семейства, които са минали по нашия път и вярваме, че доброто не е изчезнало. Молим Ви за помощ, защото сами не можем да се справим финансово, непосилно е за нас! Постоянно го водим на рехабилитации. Благодарим на всички, които ще се отзоват на молбата ни!

пишат родителите на Тео в апела си в платформата pavelandreev.bg

За съжаление времето също притиска семейството на Тео. Сумата за интервенциите трябва да бъде преведена до 5 май на болницата в Турция.

Всеки може да помогне, като дари сума чрез платформата за дарения pavelandreev.bg ТУК!

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 11 Април 2024 17:07
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net