Двама младежи са в болница след катастрофа край Търговище

By 29 Септември 2023 Прочетена 4048 пъти 0
Двама младежи са в болница след катастрофа край Търговище Двама младежи са в болница след катастрофа край Търговище снимка: КИС 13

Двама души са настанени в болница след пътно-транспортно произшествие в близост до гр. Търговище.

За случая съобщава Областната дирекция на МВР.

На 28 септември около 20:00 часа на пътя София-Варна правоспособен 18-годишен водач от с. Стража, община Търговище, управлявайки лек автомобил "БМВ 530" с търговищка регистрация – собственост на мъж от с. Александрово, е предприел маневра "изпреварване" на попътно движещ се автомобил.

Водачът не е успял да завърши маневрата и на разклона за спирка "Водоема" е блъснал правомерно движещ се завиващ наляво лек автомобил "Мерцедес С 550"–фирмена собственост, управляван от правоспособен 52-годишен водач от с. Сърнец, област Добрич.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

В резултат от пътния инцидент в МБАЛ-Търговище са откарани и настанени за лечение 18-годишна девойка от гр. Търговище с фрактура на бедрена кост и 20-годишен мъж, пътували в лекия автомобил "БМВ".

Няма опасност за живота им. Съдействие за изваждане на пътуващите в автомобилите са оказали служители на РСПБЗН-Търговище със специализирана техника.

На водачите на двете МПС са взети проби по надлежния ред за евентуална употреба на алкохол и наркотични вещества. Пробите им са отрицателни.

По случая е образувано досъдебно производство.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net