Община Търговище призовава участниците в изборите да поставят агитационни материали само на определените места

Община Търговище призовава участниците в изборите да поставят агитационни материали само на определените места Община Търговище призовава участниците в изборите да поставят агитационни материали само на определените места

Община Търговище припомня на политическите партии и коалиции, че е забранено поставянето на агитационни материали на общински площи, които не са посочени в заповедта на кмета д-р Дарин Димитров.

В администрацията зачестяват сигналите за поставени плакати, стикери, брошури и други видове материали върху рекламни колони, парково оборудване, дървета, стълбове на уличното осветление и други общински терени.

Припомняме, че решенията за премахване на неправомерно поставени агитационни материали се взимат от Районната избирателна комисия (РИК).

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Гражданите могат да подават сигнали на електронната поща rik28@cik.bg или в деловодството на РИК, което се намира в сградата на Областната администрация, на ул. "Стефан Караджа" №2.

Приканваме всички, поставили агитационни материали в нарушение на разпоредбите на Изборния кодекс и на заповедта на кмета, да ги премахнат в най-кратки срокове.

Заповедта на кмета за определяне на местата за поставяне на агитационни материали е публикувана в сайта на Общината.

 

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 23 Март 2023 14:56
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net