Обявен е подбор на персонал за новата социална услуга "Център за работа с деца на улицата" в Търговище

By 04 Октомври 2023 Прочетена 913 пъти 0
Обявен е подбор на персонал за новата социална услуга "Център за работа с деца на улицата" в Търговище Обявен е подбор на персонал за новата социална услуга "Център за работа с деца на улицата" в Търговище снимка: КИС 13

Община Търговище обяви процедура за подбор на персонал за новата социална услуга "Център за работа с деца на улицата".

В центъра ще се осигуряват здравни, социални и образователни услуги и консултиране, насочени към децата и техните семейства. Ще се реализират дейности по превенция и прекратяване на всякакви форми на експлоатация на труда, насилие и противообществените прояви сред децата и младежите.

Обявените работни места са за трима социални работници, трима педагози/възпитатели, двама психолози, един ерготерапевт/трудотерапевт и двама хигиенисти.

Документите се подават в сградата на Комплекса за социални услуги "Дъга" на ул. "Александър Стамболийски" № 23, ет. 3, до 16.00 часа на 20.10.2023 г.

РЕКЛАМА

 

Заявленията за участие, заедно с необходимите документи се подават в запечатан плик, върху който се изписва: "За процедура за подбор на персонал за "Център за работа с деца на улицата", трите имена на кандидата, длъжността, за която кандидатства, точен адрес и телефон за връзка.

С одобрените по документи кандидати ще се проведе интервю.

Припомняме, че решението за създаването услугата бе взето от Общинския съвет през август по предложение на кмета д-р Дарин Димитров.  Центърът ще се помещава в сгради, общинска собственост, в кварталите "Запад" 2 и "Запад" 3, които са обновени по Оперативна програма "Региони в растеж" 2014-2020.

Новата социална услуга в общността ще е безплатна и ще е финансирана от държавата. Целта й е да предотврати ранното отпадане от училищната система, неглижирането на здравето и социалната изолация на деца и младежи в риск от трайно или частично попадане на улицата. Капацитетът й е от 35 потребители.

Допълнително информация за процедурата и услугата може да се получи от Ивалина Господинова, директор на Комплекс за социални услуги "Дъга", на тел.: 0885945006.

Обявата за конкурса, заедно с образци на необходимите документи, са публикувани в сайта на Община Търговище, раздел "Актуално – Кариери".

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Събота, 28 Октомври 2023 01:18
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net