Близо 20 000 лева неплатени глоби са събрани на Дунав мост при Русе за два дни /ВИДЕО/

By 19 Юни 2020 Прочетена 1902 пъти 0

21 заповеди за принудителна административна мярка са издадени за два дни на Дунав мост при Русе на водачи, които отказват да си платят старите глоби.

Те са били уловени от системата за административно-наказателна дейност, която вече е внедрена на граничния контролно-пропускателен пункт. На такива водачи се отнема шофьорската книжка, както и свидетелството за регистрация, ако са собственици на автомобила.

Първо, на българските граждани, които влизат в страната от Румъния им се извършва проверка на документите, за да преминат през граничния контролно-пропускателен пункт. Ако има проблем, биват пренасочвани към специално гише. При излизане от страната, проверките се осъществяват на територията на Румъния.

РЕКЛАМА:


Само за два дни има връчени 748 документа за около 105 000 лева. От тях чрез постерминал са платени 256 за близо 18 000 лева. По други канали пък са събрани още близо 5000 лева. Съставени са 16 акта за установяване на административно нарушение и 21 заповеди за принудителна административна мярка.

Към момента се създава необходимата организация системата да може да работи и с чуждестранни граждани.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net