ВИДЕО: Двама пострадаха при катастрофи на едно и също място в района на Дунав мост при Русе

By 19 Май 2022 Прочетена 2532 пъти 0

Двама пострадаха при пътни инциденти на едно и също място тази сутрин в района на Дунав мост при Русе.

Заради произшествията, движението по булевард "България" в посока граничния пункт бе спряно, като леките автомобили заобикаляха през Николово, а товарните изчакваха. 

Първият инцидент е възникнал тази нощ около 02:30 часа. Това е станало в участък, където е имало спрели, заради авария, две цистерни с украинска регистрация.

РЕКЛАМА


В едната се блъснал автомобил с платформа, превозващ коли. В резултат на удара е пострадал водачът на автовоза – 21 годишен мъж, който е тежко ранен и е настанен в болницата с политравми. Инцидентът е документиран от полицията и по-късно там са изпратени два автомобила на пътна помощ, за да окажат съдействие.

Малко преди 06:00 часа е станал още един инцидент на същото място. Докато ТИР се опитвал да заобиколи участъка, в задната му част се е блъснал автобус с турска регистрация, който се е отклонил и се е ударил в платформите на пътната помощ.

При тази катастрофа е пострадал един от водачите на пътна помощ, който е получил фрактура на ключица. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 19 Май 2022 17:03
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net