Нелегален превоз на 2420 кутии цигари откриха при проверка на Дунав мост - Русе

By 07 Март 2023 Прочетена 624 пъти 0
Нелегален превоз на 2420 кутии цигари откриха при проверка на Дунав мост - Русе Нелегален превоз на 2420 кутии цигари откриха при проверка на Дунав мост - Русе снимка: Агенция Митници

Нелегален превоз на близо 50 000 къса цигари с български акцизен бандерол установиха митническите служители в микробус с българска регистрация.

На 04 март, около 3:45 часа през нощта, в района на ГКПП Дунав мост - Русе митническите служители от сектор "Борба с наркотрафика - Русе" в ТД Митница Русе спират за проверка микробус с водач - български гражданин.

След разтоварване на товара и личните вещи, превозното средство е пролъчено с мобилна рентгенова система, която показва в пода на автомобила зона с подозрителна плътност.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

След демонтиране на седалките и премахване на плоскостта под тях митническите инспектори откриват тютюневи изделия от известни марки с български акцизен бандерол и с общо количество 48 400 къса (2420 кутии).

За откритите акцизни стоки не са били представени документи, вследствие на което те са иззети и за случая е съставен акт за установяване на административно нарушение.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net