ВИДЕО: Транспортен хаос в Русе: МВР разпореди спиране на ТИР-овете в други области

By 16 Август 2022 Прочетена 2055 пъти 0
Областните дирекции на МВР в Разград, Велико Търново и Стара Загора вече започнаха спиране на товарните автомобили Областните дирекции на МВР в Разград, Велико Търново и Стара Загора вече започнаха спиране на товарните автомобили КИС 13

Във връзка с увеличения трафик към Дунав мост Министерството на вътрешните работи разпореди допълнителни мерки.

Областните дирекции на МВР в РазградВелико Търново и Стара Загора вече започнаха спиране на товарните автомобили, пътуващи към Дунав мост - Русе на подходящи места.

На въпросните локации ще има денонощно полицейско присъствие. Товарните автомобили ще бъдат пропускани за движение посока Дунав мост след подаване на информация от ОДМВР- Русе.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Създадена е междуведомствена група, в която участват заместник-министър на вътрешните работи, на транспорта и на регионалното развитие и благоустройството.

Групата ще координира усилията по намаляване на тежкотоварния трафик. В намирането на решение са ангажирани тясно вицепремиерът и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, вицепремиерът и министър на транспорта Христо Алексиев и министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев, вицепремиерът и министър на транспорта Христо Алексиев и министърът на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Вторник, 16 Август 2022 18:29
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net