ВИДЕО: Образуваха делото за убийството на Еранухи Пехливанян

By 20 Октомври 2022 Прочетена 998 пъти 0

В Окръжен съд – Русе е образувано дело срещу подсъдимите, обвинени в убийството на собственика на аптеки Еранухи Пехливанян.

За това престъпление, законът предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна. Предстои насрочване на делото в разпоредително заседание. 

Днес в Окръжен съд – Русе е образувано наказателно дело от общ характер по внесения обвинителен акт срещу Михаил Михов и Гарабед Веринян. Двамата мъже са предадени на съд по три обвинения – за отвличане, грабеж и убийство.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА


Случаят е от 11 януари тази година. Тогава, в съучастие те отвлекли Еранухи Пехливанян и отнели от нея пари в брой в лева и евро на обща стойност 65 000 лева, като употребили за това сила.

В същия ден двамата умишлено умъртвили жената, като убийството е извършено с цел да бъдат прикрити отвличането и грабежът.

За най-тежкото от трите престъпления Наказателният кодекс предвижда лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 20 Октомври 2022 17:30
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net