Кметът на Разград подписа колективен трудов договор с две синдикални организации в областта на здравеопазването

By 04 Април 2024 Прочетена 856 пъти 0
Договореностите включват работни заплати, отпуски, както и допълнително материално стимулиране. Договореностите включват работни заплати, отпуски, както и допълнително материално стимулиране. Снимка: Община Разград

Кметът на Разград Добрин Добрев подписа колективен трудов договор с представители на две синдикални организации в областта на здравеопазването: Федерация на синдикатите в здравеопазването към КНСБ и Медицинска федерация на КТ "Подкрепа".

Договореностите включват работни заплати, отпуски, както и допълнително материално стимулиране.

Целта е подобряване на условията на труд и заплащане на медицинските специалисти в областта на детското и училищното здравеопазване.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

Подписването на документа е резултат от конструктивни преговори и усилия за сътрудничество, които допринасят за по-доброто детско и училищно здравеопазване. В разговорите със синдикалистите участва и ресорният заместник-кмет Елка Неделчева.

Община Разград се ангажира да продължи да работи в партньорство със синдикатите и медицинските специалисти за подобряване на условията на труд и качеството на здравните грижи за всички жители на общината.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 04 Април 2024 16:53
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net