Поредно пръскане срещу комари тази вечер в Русе

By 29 Юни 2023 Прочетена 475 пъти 0
Поредно пръскане срещу комари в Русе тази вечер Поредно пръскане срещу комари в Русе тази вечер снимка: КИС 13

Община Русе пръска тази вечер срещу комари по кея, в центъра и двата големи парка.

Във връзка с провеждането на концерт, с който Община Русе отбелязва Деня на Дунав, тази вечер от 18:30 часа в района на кея ще бъдат предприети действия по дезинсекция против комари.

Със закупения от местната администрация специализиран автомобил ще бъдат третирани още централна градска част, ул. "Александровска", както и Парка на младежта и Парка на възрожденците.

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Припомняме, че от 20:00 часа на откритата сцена на кея, намираща се в близост до Вития мост, ще бъде изнесен концерт с участието на Мажоретен състав "Екстрийм", Студио за поп и джаз пеене "Икономов", Танцово студио "Импулс" при Общинския младежки дом и Детска вокална група "Слънце" при ОбДЦКИ.

От 21:00 часа ще започне празничният концерт на Биг Бенд Русе с диригент Димчо Рубчев, а програмата ще завърши с изпълнения на русенската рок група "SODA A’COUSTIC".

При неблагоприятни метеорологични условия концертът ще се състои на друга дата, посочена от организаторите, като дезинсекцията ще се осъществи непосредствено преди провеждането му.

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 29 Юни 2023 15:32
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net