"Локомотив" /Русе/ записа втора победа в контролите

By 29 Юли 2018 Прочетена 1838 пъти 0
"Железничарите" биха в Кубрат с гол в 50-ата минута на новото попълнение Борислав Димитров "Железничарите" биха в Кубрат с гол в 50-ата минута на новото попълнение Борислав Димитров ФК "Локомотив" /Русе/

Локомотив /Русе/ записа успех с 1:0 във втората си контрола от подготовката за новото първенство на Трета лига.

"Железничарите" биха в Кубрат с гол в 50-ата минута на новото попълнение Борислав Димитров.

Проверката бе добра възможност за старши треньора на русенци Ивайло Кирилов да види новопривлечените футболисти срещу обновения тим на "Кубрат 2016".

В началото на второто полувреме след две поредни центрирания в пеналта Борислав Димитров засече топката в мрежата на домакините и огорчи бившия вратар на "железничарите" Димитър Лазаров.

"Видя се, че има още върху какво да работим в оставащото време до началото на сезона. Липсва синхрон между новите и старите играчи в отбора, но затова са тренировките и контролните срещи да положим усилия за изчистването на този въпрос. Първата победа в контролите срещу юношите на "Дунав" не я броя. Днес бяхме срещу далеч по-сериозен съперник. И сега успяхме да победим, но имам определени забележки към играта", подчерта след мача старши треньорът на "железничарите" Ивайло Кирилов.

Кирилов добави още, че Динко Станчев не е взел участие в контролата в Кубрат, тъй като се възстановява от травма. Другият опитен офанзивен играч Валентин Валентинов по всяка вероятност ще напусне клуба в посока Холандия.

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net