Международни лектори ще представят тенденциите в онлайн търговия на Digital4Ruse

By 23 Март 2023 Прочетена 480 пъти 0
Международни лектори ще представят тенденциите в онлайн търговия на Digital4Ruse Международни лектори ще представят тенденциите в онлайн търговия на Digital4Ruse

След успешното първо издание през 2022 година, конференцията Digital4Ruse се завръща в най-големия крайдунавски град на 8 април 2023 година.

Канев център ще бъде домакин на събитието, което ще събере водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша – маркетолози, рекламисти, онлайн търговци, спедитори, предприемачи и собственици на бизнес, които искат да продават на международни пазари.

Второто издание на Digital4Ruse ще представи за пръв път в своята програма международни лектори експерти в ефективната употреба на съвременните маркетинг канали, насочени към глобалните пазари. Програмата на конференцията ще обърне внимание също на правните аспекти при навлизане на международен пазар. Ще бъдат разгледани основните различия и такси на интернационалните пазари, както  и конкретните стъпки при навлизане на чуждестранен пазар. 

КИС 13 е във Viber!

РЕКЛАМА

 

Програмата на конференцията ще разгледа ключовите теми в бранша като дигитализацията и бизнес климат в Русе и региона, специфичност на пазарите, технологии и маркетинг при международни онлайн търговия, спедиторство и фулфилмънт. Представители на водещи компании ще представят своите иновативни решения за разрастване на бранда на международната сцена.

Digital4Ruse е част от мащабния проект Digital4Bulgaria, който се провежда на територията на цялата страна. Организатори на проекта са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти (EURODEA). През 2023 година 10 града в страната ще бъдат домакини на конференцията. В края на годината, организаторите са планирали и две международни конференции в Турция и Гърция - Digital4Istanbul и Digital4Athens. Следващата точка в събитийната карта на Digital4 конференциите е град Благоевград, а пилотното издание на събитието ще се състои на 22 април.

Конференцията Digital4Ruse се осъществява с подкрепата на Община Русе, Българо-Румънската търговско-индустриална палата, Русенската търговско-индустриална камара, Бизнес център за подпомагане на малки и средни предприятия, Enterprise Europe Network Bulgaria и Русенски университет "Ангел Кънчев".

 

Тези и още новини от България, Русе, Разград и Търговище следете и на нашата Фейсбук страница - Kiss13.

Оцени тази статия
(0 votes)
Последно променена в Четвъртък, 23 Март 2023 20:25
телевизия "КИС 13"

Прочети повече за телевизия "КИС 13" в секция "За нас"

https://kiss13.net